A sárga ruhás lány

"If you judge people, you have no time to love them." – Mother Teresa

Nincs kifogás

A Magyarországon töltött két hónapom alatt meglátogatott a két András barátom (az utazgatok.hu és a Navigátor szerzői), hogy beszélgessünk és egy rövid videóban megmutassuk azt, hogy miért ne keressük a kifogásokat, ha szeretnénk változtatni az életünkön, vagy adott esetben utazni szeretnénk, hizen a vágyainkért tenni kell. Ez az epizód egy interjúsorozat része, ahol érdekesebbnél érdekesebb élettörténeteket ismerhetünk meg. 

Ebben a videóban fontos kérdéseket feszeget András, többek között beszélünk arról, hogy miért lehetek mindig az ami éppen szeretnék lenni. Hogy hogyan jött az utazás, mit jelent az otthon, miért az idő a legfontosabb dolog az életemben, hol éltem mielőtt világgá mentem, milyen lemondásokkal jár az, ha valaki életvitelszerűen utazik és anyagilag hogy lehet ezt finanszírozni.

Elmegyünk lángost enni és Túró Rudit enni, hiszen ezek azok az ételek, amelyeket Indonéziában nem kapok meg és a legjobban hiányoznak. Visszamegyünk a régi életembe, egészen a budapesti Rózsák teréig és megnézzük honnan indult ez az egész világgá menősdi. 

 

logo_kicsi.jpg

A sárga ruhás lány

Világutazó blog, nemcsak világutazóknak, nemcsak utazásról. Rita vagyok, és életvitelszerűen utazom. Ezen az oldalon érdekességeket találsz a világból, emberekről, szokásokról, furcsaságokról, gasztronómiáról. Mindenről. Bármiről.

Épp itt vagyok: 

RENDELD MEG A KÖNYVEM!

harmincz_rita_bali_copy.jpg

Kövess a Facebookon is

Küldök neked képeslapot!

img_5254.png

A sárga ruhás lány utazását az 
uniqa_logo.jpg 
biztosítja.

süti beállítások módosítása