A sárga ruhás lány

"If you judge people, you have no time to love them." – Mother Teresa

Nemsokára kész a Bali könyv! - most apró ajándékcsomagot is nyerhetsz

Drága Olvasóm!

Nemsokára elérkezik az új könyvem leadási határideje és ha minden a tervek szerint halad, még idén meg is jelenhet. Az elmúlt hetekben gőzerővel folyt az alkotási és kutatómunka itt Balin.

A könyv egy átfogó, friss, útmutató és tájékoztató a Bali szigetére látogatni vágyóknak, de azoknak is, akik csak meg szeretnék ismerni ezt a távoli és különleges kultúrát, hitvilágot.

bali.pngFotóSimon Teodóra

 

A könyv több részből áll:
- lesznek benne személyes élmények, saját történetek
- szó esik a láthatatlan világról, amely a balinéz hinduk mindennapjainak fontos részét képezi, ceremóniáik fontosságáról, a napi áldozati kosarak és egyéb szimbólumok jelentéséről, gyógyítókról és még sok másról
- a természetről és annak fontosságáról, állatokról, ételekről
- hasznos, naprakész információkról és elengedhetetlen tudnivalókról,

vagyis mindenről, ami egy Balira utazáshoz szükséges és fontos. :) Figyelem, ez nem egy helyi nevezetességeket, látnivalókat bemutató és magyarázó könyv, arra ott van a Lonely Planet :)

Izgatott és ideges is vagyok egyben. Szeretném, ha ez is olyan jól sikerülne, mint az előző, és ehhez most a te véleményedre is számítok.

Ha elolvastad az előző könyvem:
Készítettem egy nagyon rövid kérdőívet, kérlek szánj ennek kitöltésére egy percet hazafelé a villamoson, metrón ülve, vagy a naplementét várva a Balaton partján ebben a forró nyári melegben. 

Ha nem olvastad el az előző könyvem, de kíváncsi vagy rá, akkor itt megrendelheted augusztus 31-ig, most kedvezményes, 3000 Ft-os áron (és utána ki tudod tölteni a kérdőívet).

Ha a kérdőív végén feliratkozol a hírlevelemre, akkor a könyv megjelenéséről elsőként értesülhetsz, és azonnali 15 % árkedvezményt kapsz a vételárból, ha szeretnéd majd megvásárolni. Ezen felül lesznek még meglepetések, játékok és események a könyv megjelenése kapcsán.

A kérdőívet kitöltők között egy apró Bali ajándékcsomagot sorsolok majd ki (tartalma: 1 csomag füstölő, karkötő, szappan, sarong-strandkendő), amelyet novemberben akár személyesen is át tudok adni. 

Köszönöm az időd és a figyelmed, 

Szeretettel,

A sárga ruhás lány

Ps: A könyv megjelenéséig is friss információkat hozok Baliról minden hétfőn a Napi Bali című videosorozatomban, amelyre itt tudsz feliratkozni, ha nem szeretnél lemaradni.

logo_kicsi.jpg

A sárga ruhás lány

Világutazó blog, nemcsak világutazóknak, nemcsak utazásról. Rita vagyok, és életvitelszerűen utazom. Ezen az oldalon érdekességeket találsz a világból, emberekről, szokásokról, furcsaságokról, gasztronómiáról. Mindenről. Bármiről.

Épp itt vagyok: 

RENDELD MEG A KÖNYVEM!

harmincz_rita_bali_copy.jpg

Kövess a Facebookon is

Küldök neked képeslapot!

img_5254.png

A sárga ruhás lány utazását az 
uniqa_logo.jpg 
biztosítja.

süti beállítások módosítása