A sárga ruhás lány

"If you judge people, you have no time to love them." – Mother Teresa

Szűnni nem akaró földrengések Indonéziában

Augusztus hónapban több, nagy erejű földrengés rázta meg Lombok szigetét Indonéziában, amelyet a szomszédos szigeten, Balin is erősen éreztünk. Több száz halálos áldozat, több ezer sebesült és több tízezer összetört ház, százezrek váltak hajléktalanná.

A katasztrófa után emberek tömegei alszanak sátrakban messze épületektől vagy saját házaiktól, mert attól tartanak, hogy a szűnni nem akaró földrengés sorozat következtében rájuk dől a házuk.

Ebben a rövid videóban összefoglaltam, hogy mi történt az augusztus 5-i Richter skála szerinti 7-es erősségű földrengés után. 

Ma reggel, azaz augusztus 23-án nem sokkal reggel 7 óra előtt egy újabb földrengésre ébredtünk. Ennek epicentruma mar Balitól délre volt, Denpasartól kb. 100 kilométerre.

Nem tudja senki meddig tart még bennünket félelemben a természet. A földrengés károsultjai vajon mikor mehetnek haza, valahova, egy újabb otthonba, miutan elveszítették mindenüket? Az embereknek nagyobb szükségük van segítségre, mint valaha. Ha megteheted, kérlek segíts te is ezeknek az embereknek.

Még több Napi Bali videó itt.

logo_kicsi.jpg

A sárga ruhás lány

Világutazó blog, nemcsak világutazóknak, nemcsak utazásról. Rita vagyok, és életvitelszerűen utazom. Ezen az oldalon érdekességeket találsz a világból, emberekről, szokásokról, furcsaságokról, gasztronómiáról. Mindenről. Bármiről.

Épp itt vagyok: 

RENDELD MEG A KÖNYVEM!

harmincz_rita_bali_copy.jpg

Kövess a Facebookon is

Küldök neked képeslapot!

img_5254.png

A sárga ruhás lány utazását az 
uniqa_logo.jpg 
biztosítja.

süti beállítások módosítása