A sárga ruhás lány

"If you judge people, you have no time to love them." – Mother Teresa

KÖNYVRENDELÉS

Kedves Olvasó!

Köszönöm, hogy ide látogattál, és hogy érdeklődsz a könyveim iránt.
Az alábbi két könyv megrendelésére van lehetőség:

BALI - Harmincz Rita

Miről szól ez a könyv?

Három éve gyűjtöm az anyagokat, élményeket, könyvem ennek megfelelően egy rendhagyó, saját történeteket és helyi hiedelmeket, hagyományokat bemutató útikalauz, ami Bali hétköznapjai mellett fontos, naprakész infor- mációkkal, tippekkel, tanácsokkal is szolgál.

Célja, hogy bepillantást engedjen a sziget kevésbé ismert arca mögé, rávilágítson mélyebb kulturális kérdésekre, összefüggésekre, és olyan kérdésekre feleljen, amelyekre sokszor a helyiek sem tudják a választ. A könyvben levő információk saját tapasztalatokból, helyi szervekkel való beszélgetésekből valamint tanult, közösségük által elismert emberekkel, főpapokkal való interjúkból születtek.

Történeteimmel egy olyan Balit szeretnék megismertetni a kedves olvasóval, amit egy nyaralás folyamán nem ismerhet meg az ember, de az is kiderül majd, hogy milyen ezen a szigeten élni, és hogy valóban olyan para- dicsom-e az itteni világ, mint ahogy azt sokan képzelik.

harmincz_rita_bali_copy.jpg

A könyv hátulján lévő szöveg:

Könyvem egy olyan olvasnivaló, amely segítségével mind a Balira utazni vágyók, mind az otthonról szemlélők bele tudják magukat képzelni ebbe a különleges világba.
A könyv célja nem a látnivalók kulturális és történelmi hátterének bemutatása, felsorolása, nem magyaráz bonyolult összefüggéseket, mitológiai történeteket sem. Olyan hasznos és friss információkat osztok meg, amelyek nemcsak segítenek az utazásra való felkészülésben, de választ adnak a leggyakrabban felmerült kérdésekre, viselkedési szabályokat magyaráznak, tipikus átveréseket mutatnak be. A személyes élményeket bemutató történeteken át pedig Bali egy eddig ismeretlen arca tárul fel.
A könyvből kiderül, hogy milyenek a helyi emberek, hogyan lehet velük a legkönnyebben szót érteni, és milyen Balinak az a rejtett világa, amit az ember a két hetes nyaralása során nem láthat, nem ismerhet meg.
A Bali könyv egy átfogó, praktikus útikalauz.

A könyv ára 3890 Ft, könyvesboltokban NEM kapható.
Megrendelhető a webshopomban: https://sargaruhaslany.com/product/bali/

***

Hogyan lettem világutazó (és hogyan lehetsz te is)? - A sárga ruhás lány

Miről szól ez a könyv?

Ez a kötet egy inspiráló útikalauz. Azzal a céllal született, hogy ha esetleg felmerül benned az utazás gondolata, kezedbe vehess egy átfogó, tapasztalatokon alapuló kézikönyvet (adott földrajzi területre, ebben az esetben Délkelet-Ázsiára vonatkozóan), ha tetszik egy utazási bibliát, amelyet az utazás előtt vagy alatt forgathatsz.

Könyvemmel segítséget szeretnék nyújtani azoknak, akik alacsony költségvetésű, rövidebb vagy hosszabb hátizsákos utazást terveznek egyedül vagy többedmagukkal, Ázsiában vagy máshol. Tapasztalataim megosztása egyben ösztönzés is azoknak, akik régóta tervezik, hogy belevágnak egy ilyen kalandba, de valamiért nem merték ezt meglépni.

borito.jpgA könyv hátulján lévő szöveg:

Kinek ne fordult volna meg a fejében legalább egyszer az életében, hogy mindent maga mögött hagyva nekivág a nagyvilágnak és új életet kezd? Eljátszunk a gondolattal, aztán csináljuk tovább a napi rutinokat. A könyv írója, Harmincz Rita, vagy ahogy a blogján keresztül ismerhetjük, A sárga ruhás lány, két évvel ezelőtt feladta mindenét és világgá ment. Kalandjait a sargaruhaslany.com oldalon követheti a lelkes olvasó. 
Ez a könyv neked való, ha régóta él benned az utazás iránti vágy, de valamiért nem mersz elindulni. Ha nem tudod, hogy kezdj neki. Ha kifogásokat keresel. Ha alacsony költségvetéssel szeretnél minél több helyre eljutni Délkelet-Ázsiában. A könyvben találsz inspirációt, hasznos tippeket és tanácsokat az utazás előtti készülődéshez, például, hogy mit érdemes pakolni és hogyan, milyen elintéznivalókra figyelj oda az út előtt, milyen a jó útitárs, és hogyan találhatsz egyet magadnak. Továbbá, hogy mi minden érhet út közben, és hogyan oldd meg a felmerülő problémákat, a szálláskeresést, miért nem érdemes előre tervezni, milyen közlekedési eszközökkel utazhatsz, hogyan kommunikálj a helyiekkel. Sok-sok más hasznos tanács is segíti majd az utad, amelyeket a szerző saját történeteivel tesz élményszerűbbé.
Jó utat kívánok!

A könyv már NEM kapható.

Jó olvasást kívánok!

Szeretettel,

A sárga ruhás lány 

PS: Ha nem szeretnéd, vagy nem tudod megvásárolni a könyvet, olvasásra elérhető az alábbi helyeken:

Somogyi Könyvtár - Szeged
Pétfürdői Közösségi Ház és Könyvtár - Pétfürdő
Huszár Gál Városi Könyvtár - Mosonmagyaróvár
BedBar könyvespolca - Ó utca, Budapest
 
József Attila Megyei Könyvtár - Tatabánya (Itt a Bali könyv is megtalálható).

logo_kicsi.jpg

A sárga ruhás lány

Világutazó blog, nemcsak világutazóknak, nemcsak utazásról. Rita vagyok, és életvitelszerűen utazom. Ezen az oldalon érdekességeket találsz a világból, emberekről, szokásokról, furcsaságokról, gasztronómiáról. Mindenről. Bármiről.

Épp itt vagyok: 

Kövess a Facebookon is

Archívum

A sárga ruhás lány utazását az 
uniqa_logo.jpg 
biztosítja.

süti beállítások módosítása